Rebecca udformer smykker har med sit enestående håndværk opnået stor respekt i især de nordiske lande.

Guldsmeden Rebecca Schakow Falck har med sine smukke udformninger og sit enestående håndværk opnået stor respekt i især de nordiske lande. Med inspiration fra naturen, former hun sine smykker, der både tæller klassiske og mere eksperimenterende design, og ofte arbejder hun med kontraster imellem teksturerne.

Kun kort efter at have uddannet sig til guldsmed, slog Rebecca Falck i 1998 dørene op til sit første værksted. Her var også plads til at lære fra sig, og guldsmeden har i dag været med til at lære nogle af branchens mest anerkendte guldsmede op.

Hvad end det har drejet sig om en borgmesterkæde til Brøndby Kommune eller den mindste lille ring, har det altid været det forfinede håndværk og sansen for et harmonisk design, der har sikret Rebecca Falck en både bred og trofast kundekreds.

Skriv til os

Kontakt & Åbningstider

Se kontaktoplysninger og åbningstider for guldsmede butikken i Frederikssund. Du er altid meget velkommen til at ringe til os og aftale en tid, hvor vi kan hjælpe dig med valg af rette smykketype eller køb og salg af dit guld.

Adresse: Jernbanegade 15B. 3600 Frederikssund.

Telefon: +45 47 36 16 17

Åbningstider: Tirsdag – Fredag: 09:00 – 17:00, Lørdag: 10.30 – 14.00 (Mandag lukket)